Search This Blog

Loading...

Sunday, January 16, 2011

INTAKE 22 IN MEMORIES



REUNION MEGA INTAKE 22 WILL BE COME BACK.......!!!

 





SEWAKTU DI STU IPOH....

semasa menjalani latihan rekrut di STU, Ipoh... begitu banyak kenangan pahit-manis, suka-duka yang telah mengajar dan mematangkan kehidupan semua anggota..


Add caption


  
AIRWOMEN INTAKE 22
 















Saturday, December 25, 2010

Tuesday, November 9, 2010

ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96 ( 30 JULAI 2010 )

GAMBAR-GAMBAR REUNION INTAKE 22

 
 untuk memudahkan mereka-mereka yang hadir daripada tersilap jalan, SJN U ZULHAFIZAL telah bertukus-lumus menyediakan papan pandu arah ini.... tapi ramai jugak yang telepon aku tanya tempat kat mana...


HADIAH-HADIAH CABUTAN BERTUAH YANG BAKAL DIMENANGI OLEH MEREKA-  MEREKA YANG HADIR......... !!!

Alhamdullillah...... banyak jugak dapat sumbangan-sumbangan daripada syarikat-syarikat mahupun pihak individu, kami duhukan ucapan ribuan terima kasih tak terhingga kerana turut serta membantu melicinkan acara ini. Berikut saya senaraikan sumbangan-sumbangan yang telah diperolehi.....

1) COMFORT TWO
- 2 helai baju reunion untuk lelaki (LUCKY GUYS) dan wanita (LUCKY LADIES)


2) KOPERASI TENTERA
- 4 set hamper bernilai Rm100 sebuah - sudah diterima


3) PW U (I) MOHD FADZLEE BIN MD SALLEH ( EX PUSPEKA)
- penginapan percuma 3 HARI 2 MALAM (open dated due till nov 2010) di HOME STAY SERI SANTAN, perlis Indera Kayangan.


4) SETIAUSAHA REUNION - NOR AZURA
-6 botol minyak wangi berjenama berharga RM250


5) SJN U SAIFUL ISMAIL
- pasu sarawak dari PU KUCHING


6) KOPERASI PERUMAHAN ANGKATAN TENTERA
- telah menyumbangkan RM 150 tetapi atas kesilapan teknik cek yang dialamatkan atas nama tabung WISMA BINTARA P.U SUBANG tidak dapat ditunaikan.


7) KAPT HISHAM TUDM ( SYAM BANGLA )
- 15 buah hamper yang besar-besar


8) SJN U HAIRIZAM ( PENDANG )
- 2 helai T'shirt reunion


9) FSJN NORANIZA MOKHTAR (ANGAH )
- sponsor MARY KAY FOOT SPA-PEDICURE SET-new limited edition product


10) KAPT MUSHITAH BTE YUSOFF
-dapur gas
-kettle
-pembakar roti 
11) CIV LINDA ( LINDA DANGDUT)
-3 barang yang dibungkus... boleh tahan jugak besar dan beratnya

12) SJN U (W) ZAINIDA
- 1X hamper yang bernilai RM100

antara-antara mereka-mereka yang telah menyumbangkan, kalau yang mana lupa aku sebut tu bagitau aku balik lah yer nanti aku edit balik.. lupa lah maklumlah dah tua..
hamper yang besar-besar sumbangan daripada Syam bangla - untuk makluman kawan-kawan beliau telah menyumbangkan 15 hamper yang besar-besar...
hamper ni disumbangkan oleh  Zainida (kak ida).. beso wo00...!!!
hamper-hamper ni juga sumbangan daripada Syam Bangla jugak ni.... terima kasih Tuann..!!
yang ni pulak hamper sumbangan KOPERASI TENTERA...boleh tahannn...!!
hamper juga sumbangan Syam Bangla
kettle, pembakar roti dan dapur gas (tiada dalam gambar) tu sumbangan Mushi, yang berbalut sampul bunga tu serta 2 lagi yang tiada dalam gambar sumbangan Civ Linda ( Linda Dangdut) dan hamper yang dalam bukul tu sumbangan Angah mary kay
baju reunion edisi khas sumbangan COMFORT TWO, tempat aku wat baju reunion tu, bodek punya bodek dapatlah sponsor 2 helai baju ni
ni yang 2 hadiah yang berbungkus tu adalah hadiah sumbangan linda dan dapur gas sumbangan mushi


BELAKANG TABIR

beginilah suasana dewan D'hawk KRTU P.U Subang dimana majlis ANNUAL DINNER 14th YEARS 22/96 dilangsungkan, dan juga gambar-gambar mereka-mereka yang bertukus lumus dibelakang tabir sebelum acara yang gilang gemilang itu bermula....
 

susun atur dalam dewan D'hornet
meja-meja untuk tetamu yang hadir
ruang buffet untuk hidangan yang sedappp
wording untuk majlis kita.... nasib baik dapat sponsor dari KRTU, kalau tak ni zairein lah yang kena menampal bende ni...
ho ju ti dan roy sibuk ngan keje-keje sebelum acara bermula... nasib baik korang datang.. terima kasih
yo peaceee..... dalam kesibukan dan keletihan setiausaha aku si zura ni masih lagi tersenyum maniss...
zairein dan ho ju ti... trima kasih kerana sudi membantu...
gua la ni (chairman) nampak steady.... tapi takut gak selagi event tak berjalan selagi tu hati tak senang
aikkkk.....!!!! tadi baru jer puji senyumm sekarang dah masam lak... ape yang tak kena tu...!!!!
ke hulu- ke hilir..... fenin-feninnnnn la
steadyyyy............ huhhhh....!!!!!!
korang tengoklah sendirik.... sibuk tak sibuk mereka-mereka yang bertukus lumus di belakang tabir
ilham............ bendahari aku yang berkaliber...!!! korang tengok bersungguh-sungguh tu.. kalau takde dia ni susah juga aku nak running the show.... thank you so much
antara hadiah-hadiah cabutan bertuah

antara hadiah-hadiah cabutan bertuah yang bakal dibawa pulang oleh mereka-mereka yang hadir....
hah...!!! tengok amacam....!!! meriahh tak... rugi woo sapa tak datang...???
opppsss..... sound check...!!! test-test...!!! try 1 lagu ar.......


MALAM GILANG-GEMILANG
ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96
30 JULAI 2010 ( JUMAAT )
2100H


BERITA UDARA


REUNION INTAKE 22/1996 CAPAI MATLAMAT

PANGKALAN UDARA SUBANG – Satu majlis perjumpaan semula julung-julung kali diadakan untuk anggota-angota  Tentera Udara DiRaja Malaysia intake 22/ 1996 telah diadakan di Dewan D’hawk Kelab Reakreasi Tentera Udara Subang pada 30 Julai 2010 telah mendapat sambutan mengalakkan. Majlis ini juga diadakan sempena meraikan Ulangtahun Ke-14 intake 22/1996.
 
Seramai 60 orang tetamu telah hadir dari setiap pangkalan seluruh Malaysia. Diantara ada anggota-anggota tersebut yang telah ditauliahkan sebagai pegawai dan telah menamatkan perkhidmatan juga turut hadir untuk  memeriahkan lagi sambutan majlis tersebut. Agenda utama majlis ini diadakan adalah untuk mengeratkan kembali tali sirraturahim antara mereka dimana mereka sama-sama menjalani latihan ketenteraan pada tahun 1996. Malah diadakan juga satu slot khas memperingati anggota-anggota intake 22 yang telah kembali ke rahmatullah.
 
Menurut Pengerusi Majlis tersebut Sjn U Hairulnizam Hj. Ithnain, selain dapat mengumpulkan kembali anggota-anggota intake 22, beliau juga berhasrat agar acara ini menjadi titik mula untuk menubuhkan satu kelab intake 22 dimana tujuan utama adalah untuk membantu sesama ahli dan menitikberatkan soal kebajikan anggota. Perancangan awal dan sokongan daripada anggota intake 22 menjadikan majlis ini begitu meriah sekali. Malah semua anggota berpuas hati dan gembira kerana bukan saja menu yang enak tetapi masing-masing menerima hadiah cabutan bertuah sumbangan anggota intake 22/96.



aku dan ilham ( bendahri ).... tq am

kek reunion intake 22 yang ditempah khas untuk majlis ini.....
 KEK  ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96 ( 30 JULAI  2010 )
zainida.... antara ajkajk yang terlibat
zura & ho ju ti sibuk melayan tetamu untuk mengisi borang pendftaran ahli intake 22
ramli & arab serta yang lain sedang mengisi borang biodata ahli dan mengisi tiket cabutan bertuah
suasana di dalam dewan D'HAWK untuk majlis reunion kita


amacamm.... rugi woo tak datangg...!!!
stage didalam dewan


KEK  ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96 ( 30 JULAI  2010 )
KEK  ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96 ( 30 JULAI  2010 )
antara hadiah-hadiah cabutan bertuah yang bakal dimenangi oleh mereka yang hadir....
suasana tetamu-tetamu yang hadir
Alhamdyllillah... impian terlaksana......ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96 ( 30 JULAI  2010 )

antara tetamu wanita yang hadir..
walaupun ada sikit kekalutan harap semua yang hadir berpuas hati..........
good job......... urusetia... tq very much...!!
ramai yang hadir mengikut tema... MERAH DAN HITAM
azam... walaupun sibuk dengan perniagaannya tapi sudi hadir walaupun tak sempat makan dan bergambar....
pendang.... buddy rugby yg pandai menghidupkan suasana.. tapi awat mula-mula aku suruh jadi mc hang malu... ngade-ngade
amboi... make-up masing-masing... takooot chairman tengok!!
masing-masing anggun bergaya...........
burn.............. awat tinggai bini hang, tapi takper hang bawak balik baju untuk bini hang
sibuk bro, ramai yg call, lewat, tak tau kat mana.. call org tanya kat mana.... hahaha melambong bil aku bulan ni tapi takper untuk skot 22......
apa yg hg tengok tuu ramliiii....
pendang and zul..... sembang pasai kg lah tu
meriah kan.... rugi sapa-sap yg tak datang.......
hihihihi.... minah dan maduani, nak watcamna... jangan nama laki pun tertoyol dah hahahah
tunggu pen heh.... sorry yer lupa beli lah....
amboii...amboiii.....amboiiiiiiii.............pertandingan siapa paling cantik ker..!!
uittt... lama tak jumpa la tu.. ermmm nak jugakkkk...!!!
lobai dok promote barang baikk tu.......
syiann che wok kena mencangkung isi
sibuk sangat urusetia aku ni.............
tulis bang jangan tak tulis.........
buku yang disediakan oleh zainida.......... cantik tak..
menu yang dihidangkan.............
berbincang pasal apa tu...
roy... tresurer (bendahari) yang banyak membantu, tak lupa juga zainida,........
depan> misai, atan, chek wok, burn
belakang> garry, arab, kassim, aye, messor, maat ali. zam kechik, mizi, lobai......... terima kasih atas kehadiran anda
burn, zul, mohammad.... org kuat supply intake 22
yang mana satu pegawai ni... yang pakai baju batek ker...
( kapt lan pitam, misai , kapt atan)
peace brother... tq atan & misai, datang jugak ko
sebenarnya pengacara pendang & rofa, rofa plak tak dtg, pendang lak malu-malu lom datang gial dia, nak taknak chairman juga kena jadik mc..
aku dah set dah berucap and ada 2-3 cadangan untuk intake 22, tapi bila jadi mc dah lupa apa ucapan.. janji event continuos carry-on
tq hazariah........ dia ni ikutkan dah cuti dah dekat due, 2-3 kali jugak aku pujuk ajak datang... hah kan dapat banyak hadiah......
contoh borang biodata yang perlu diisi oleh semua anggota intake 22
banyak yang kami kena fikirkan... SEBELUM-SEMASA-SELEPAS. tapi semua masalah settle kerana ada ajk-ajk yang mantappp........

hambaly ngan nurul, lambat sbb jammed and ujan... dah tau duk kl kuar awal lah bro hihihih apepun tq atas kehadiran anda......

amboiii.... sapa cincin tu minah oiii......

bincang aper tu bro......

my vice president and tressurer.... tq so much bro

tepuk tangan apa tu bro... mizi ni sibuk call jer lah........

lapar yer... tunggu sat naa, ada yg tak sampai lagi

samsul, kassim nad arab (timbalan setiausaha )

tq aye... imam muda..... amin-amin ya-rabbal alamin

tengok tu, sibuk duk suruh org duk V.I.P table... tu pun chairman nak kena monitor hihihihi.... alahaiii skot

Bissmillah... makan bang jangan tak makan, sharap-haraptetamu yang hadir gembira dan puas hati ............

sedih jer mizzy...ingat Rofa ka? Tu la awat x bw mai....hehehe

hihih.... salam-salam jugak, mata tengok udang hahahaha

aiii.... makan buah jer aye

kini...dulu...amat berbeza....hehehe tetap comeel

sembang aper tu...................................

aloh-aloh bosss.... lambat sgt beratur, make kepok dulu.. syiee budok dale perut nuu lapoo........

iskhh...iskhh... suke nampakkk.........

makan-makan jangan tak makan bro.........

tertib jer kawan-kawan aku ni........

banyok lauk tu ambik jer lah......................

AYAM GORENG KUNYIT

SAMBAL TUMIS UDANG

SAYUR CAMPUR

hihih semua glam-glam u......... tergoda i..

amboi-amboi ho.... jgn kacau org kg aku tu

chek wok & atan............... peace no war!!!!!!!

atan and hambaly........

apa ko jeling tu zairein... takot aku tengokk

errkkk...muka lapau ker tu...

aii....jeling sapa nie...

pok jak... ajk makanan.....

mat rogy & mat ali... banyak kenangan bersama di kuantan hahaha

kapt lan dan kapt syam.... tq sbb sudi hadir........... dan beri sumbangan


kapt atan... ko ni dari dulu manyengehhhh jer......

ha'ah..pebendanya tuh?tp mc mmg best arr..buat semua orgsenak perut ketawa..kah..kah..kahh

syam bangla... pegawai la ni........ tq kerana banyak sponsor

dok kita cotation untuk next punya reunion......

Ngumpat apa tu??......... renungan seorang jelitawan

FRUIT PLATTER

SOTONG GORENG KUNING

IKAN TENGGIRI MASAK LEMAK CILI API

puhh..puhhh... angah duk baca ayat kat tiket cabutan bertuah dia.....

alhamdullillah semuanya berjalan lancar........

semua anggota-anggota intake 22 bersedia untuk majlis memotong kek
lilin dinyalakan oleh timbalan pengerusi

ramai-ramai menyanyikan lagu...
ALLAH SELAMATKAN KAMI...................
ALLAH SELAMATKAN KAMI...................
ALLAH SELAMATKAN INTAKE 22...........
ALLAH SELAMATKAN KAMI...................


tergambar wajah-wajah kegembiraan ...........



chairman & vice chairman.............. memotong kek ANNIVERSARY INTAKE 22 14th YEARS...........

menyerahkan pisau kepada vice chairman..............
amboi...amboi..... suka nyerrr

ko tiup apa pulak tu hambaly.........

memerhati .............

uiiii......... dah inggal separuh dah........

ladies intake 22.....
nape pejam mata tu boss.........

senyum-senyum...........

potong din, jangan tak potong......

yummy........... siap disuapkan lagi tuu

aiii......... tak abis lagi bergambar

jemputlah makan kek tu...... jangan asyik bergambar jer..

tengah belah kek pun sempat lagi berpossing.........
bagi-bagi yer din,....

ketawa besar nampakk....

control macho bro...........

sibuk apa lagi tu...

LUCKY DRAW........................ mari kita lihat sapa yang kene............

eh... ada lagi yang belum isi borang biodata rupanya...

ROY MARINA... dengan hamper yang dimenanginy...

sabar menati giliran nombor abutan bertuahnya di panggil

DICK MANOK- terima kasih hadir walaupun lambat

ALLOY- ditumuramah oleh mc kita..

eh.. malu-malu konon....!!!

lan pitam & mat ali

chek wok 7 ilham

BERI, YEIN & LAN PET-PET -  lambat datang nasib baik ada lagi makanan..

tetap anggun walaupun dah beranak-pinak - WANN, ANN & REIN

LINDA & ZURA

FARIDAH & HASELISA

SYAMSUL AYE - dapat hadiah cabutan bertuah mangok..

HASELISA -dapat hadiah bekas makanan

BERI - walaupun datang lambat dapt gak hamper

amboiii... ni sapa temuramah sapa ni....

YEIN- dapat hadiah bekas makanan

ni apehal pulak ni.......

MAT ALI - dapat hadiah kerusi.. boleh tambah seat avanza tu

pemenangnya tiket bernombor...... ????

oooo MADUANI yang menang magkuk tomya....

tak kering gusi melayan karenah si pendang ni......... tak sia-sia aku bayar!!!
chairman bergambar bersama antara tetamu wanita yang hadir... zairein menyibuk jer bg lah baya duk sebelah aku..!!gambar dari kiri - marina, norhan, norazura, chairman, zairein, nurbaya
haselisa sedang memerhatikan mat ali takut mengurat airwomen lain lak...
sibukkk wehh..... tak dan nak isap rokok....!!!!
ni tengah dok wat apa pulak ni.........
sibuk untuk sessi bergambar kenangan beramai-ramai.....
aiiii.... susah jgak nak atur depa ni.... mcm-mcm karenah...!!!
ni salah satu karenahnye lah... org duk sibuk atur org nak bergambaq... depa dok pissng bergambaq dulu... (zainida, arab dan roy)
opppsss....!!! sorry yer bang... bg laluan ajk-ajk duk depan boleh.... jangan mare...!!
bunga-bunga intake 22
alamakk.... camera si zainida ni batery abiss pulokkk...!!!
kau dok ambik gambar apa kat belakang budak 2 org ni zairein... lain macam aku tengokkk!!
duduk dari kiri - haselisa, marina, zainida, roslina, norarzura, noraniza, hazariah, nurbaya   berdiri dari kiri - faridah, maduani, wan aslina, norhan,fadzilla,zairein, linda..
senyummm-senyummmm say eeeeeiiiiiii.... say uuuhhhhhhhh.......

amboiii............ teropong saper tu... zainida steady jer takya teropong sbb pakai spek mata hahaha...

airwomen intake 22





'intake 22 in memories'

REUNION
ANNUAL DINNER 14th  YEARS INTAKE 22/96




BARISAN HADAPAN DARI KIRI

MOHD SOFE (COMMITEE), HAIRUDDIN, ZAINIDA (COMMITEE), FAZLEE (ASST.  SECRETARY), MARINA (ASST. TRESURER), KHAIRUDDIN (VICE CHAIRMAN), HAIRULNIZAM (CHAIRMAN), NORAZURA (SECRETARY), ILHAM (TRESURER), MOHD RIZAL(COMMITEE), HO JU TI (COMMITEE), HAIRIZAM (COMMITEE),

BARISAN KEDUA DARI KIRI

MOHD RAZI (COMMITEE), FADZILAH(COMMITEE), HASELISA, SITI MADUANI, WAN NORAZLINA, NORHAN, ZAIREIN (COMMITEE), LINDA, FARIDAH, ROSLINA, HAZARIAH, NURBAYA, ZUZAINI, NORANIZA, SAMESSOR

BARISAN KETIGA DARI KIRI

AHMAD SHAIFUDDIN, GARRY (COMMITEE), HISHAM, RAMLI , HAZARIL, MOHD ZAMRI(COMMITEE), MOHAMAD (COMMITEE), HAMIZI, HAMBALY, MOHAMAD AUNDREY, NORHAFEZY, HAIRUL, SHAMSOOL, MOHD AZLAN, SAMMESOR, KASSIM, NURUL IZHAM, SHARUL, RUDIMAN, ZULHAFIZAL (COMMITEE),

BARISAN BELAKANG DARI KIRI

MOHD FAZLI, MOHD ALI, AMIR KHUZAINI ,ZOLKIFLI





terima kasih semua..........................


kot yer nak amnik hadiah tu pendang, letak lah mic tu dulu....


sammessor dapat hadia baju kenangan intake 22/96 ditempah khas.. sumbangan mc kita... pendang...


angah dapat minyak wangi....

minah dapat hadia baju kenangan intake 22/96 ditempah khas,,,,, sumbangan mc kita... dan hadiah special sumbangan lobai... benda tu hargenya rm60 minah oii tak termasuk baju.... awat hang tak naik atas pentas...


hihihih.... boss dapat kerusi empok


ni lah dia pemenang... ANUGERAH MALAM ANGGUN (PAKAIAN TERCANTIK MENGIKUT TEMA)... sampai datang pun lewat dok solek sakan...


maksu.. dapat tray jer hihi... nama pun cabutan bertuah


baik-baik minah, pendang tu pandai tekan ayat.........



geng airwomen still ikut tema....


.misai suplly. dengan berbatek tema merah hitam.. dapat hamper.

amboii baly... seronok toll dapat hamperr.


cikgu faridah... dapat hamper...


arab dapat rak kasut....


wak ramly dapat hadia box accessories... leh simpan mainan anak-anak


ofe dapat hadia aper tu.... sumbangan lynda lynn (linda dangdut)

din, tukang pegang tabung tiket.. pendang mc.. ntah sapa yg cabut, mc sendiri bg hadiah.. lantakk korang lah hahaha


bekaraoke.. lagu apa aku lupa.. ramai gak yg menyumbangkan lagu malam tu.........


kassim dapat hadiah hamper... yang cabut tiket tu kan setiausaha aku tu....


zura menyampaikan hadiah kepada lynda.... terima kasih zura kerana menyumbangkan perfemu berharga rm250 sebotol sebanyak 6 botol...


ni yang denn jeless ni.... ilham dapat hadiah dr zura... perfume malam jumaat


lobai... dapat hamper besar sumbangan kapt hisyam bangla...


kapt syam bangla dapat hadiah minyak wangi sumbangan zura.. atas sumbangan hamper dari beliau aku bg hadiah extra untuk beliau..


pemenang hadia khas... PASANGAN IDEAL INTAKE 22.... rezeki anak ketiga dalam perut tu.... jadi juga korang kawin walaupun mulanya hanya usikkan kawan-kawan


lain macam pulak aku pegang mic tu, yg si pendang di khusyuk dengar aku cerita kisah pasangan ideal tu.......


amboii baya... happy beno nampaknya... apa yg si pendang celoteh tu


pendang duk menyakat si maduani, kang dia belasah ko pendang aku taknak tolong..


kapt syam bangla menyampaikan hadiah minyak wangi sumbangan zura kepada aundrey bomba kuantan... ALL BLACK tu,main ragbi ker bang


kak wan, dah dapat hadiah khas.. skot paling glammer, dapt lagi hamper beso... tak sia-sia datang kan........


kapt syam bangla menyampaikan hadiah kpd zam kechik, hamper itu adalah sumbangan beliau....


dick dapat hamper... suka la tu... hadiah disampaikan oleh kapt lan pitam


zainida dapat hadiah disampaikan kapt lan pitam... zainida juga ada menyumbangkan hamper yg tinggi tau...


chek wok dapat hadiah hamper, jugaa disampaikan oleh lan pitam... senyum lah bini & anak-anak ayah dapt bawak balik hamper


sofe dapat hadiah khas... hadiah sempena dapat baru baby bulan 7


lynda dapat hadiah khas... hadiah sempena dapat baru baby bulan 7 (dalam pantang lagi tu pun sanggup datang reunion kita... terima kasih lynda)


sembang apa tu lisa ngan madu


pok jak, ajk makanan aku... dapt hamper sumbangan zainida


roy dapat baju reunion untuk LUCKY GUYS... leh bg laki yer... sama-sama pakai... hadiah sumbangan COMFORT TWO- SYAMSUL


kapt atan dapat hadiah dapur gas sumbangan kapt mushitah... walaupun mushi tak dapat datang tapi ucapan terima kasih untuk beliau atas sumbangan dan sokongan bg melancarkan majlis ini...


rudiman menyampaikan hadiah kepada zairen... hadiah sumbangan lynda dangdut... rase-rasenya dapur gas tu... kena lah tu zairen anak ramai nak masak lauk banyak... tambah lagi dapur...


rudiman menyampaikan hadiah kepada nurul bsm... berat tu.. hadiah sumbangan lynda... nurul juga ada membantu untuk menjayakan reunion ini dengan memberi maklumat skot-skot


mat rogy dapat hadiah hamper sumbangan mary kay dr angah & roy ( duta product mary kay ) pas ni kuku mat rogi bersih dr kotoran minyak2 itam charlie .........


baya dapat hadiah kettle... jhadiah sumbangan kapt mushitah



 zul dapat hadiah pembakar roti, hadiah sumbangan kapt mushitah.... zul juga membantu menjayakan reunion ni... yg mana korang tengok signboard itam penunjuk jalan tu zul yang buat...


rudiman dapat hamper paling tinggi cam orgnya... disampaikan oleh lt din dah hadiah sumbangan kapt syam bangla


lan pet-pet dpat hadiah hamper sumbangan kapt syam bangla


kapt lan pitam dapat hadiah hamper sumbangan koperasi tentera, hadiah disampaikan kapt atan... 
pendang duk menyebok jer


hihii... chairman pun dapat hadiah gak tau... tq atan kerana cabut nombor aku, mesti suka anak-anak aku... hadiah sumbangan koperasi tentera..


man power di sebalik tabir... tq am and sofe... sibuk tgh nak upload webcam ngan yazid kat russia tapi tak dapat..........


pendang... dapat hadiah khas... baru dapat anak... tapi betul ker statement dia yang no.2 tu....


boss pun dapat hadia khas... skot yang bertuah yg bakal melahirkan anak..
dari kiri mat ali, rudiman, alloy dan dick ( MAS KLIA)
dari kiri - mat ali, rudy, alloy, dick, atan dan lan pitam
apa yang suke sangat tuu.... kassim, ramli dan lobaii
hihihiih...... minah, mak su ngan zainida...
menggoda u.... nurbaya, roy ngan minah yg tersengeh sorang-sorang
PEACE NO WAR....!!! norhan, wan azlina, linda dangdut dan cikgu faridah
berdua jer ker....... faridah & haselisa
zairein & norhan... walaupun satu blok tapi jarang berjumpa... ni peluang nak bergambar pun..!!
nape samapi tersedak tu.....boss, baya, roy & madu
arab & madu..... sama kacak, sama padan...!!!
ehemm...ehemmm... sms dari sape tu minah oiiiii........!!!!!!!!!!!1
arab & yein (MAS SUBANG)
eerrrrkkkk........... tersandar kekenyangan....!!!

zam kechik juga dapt hadia khas... SKOT YANG PALING BANYAK MAKAN KEK

Burn dapat hadiah baju reunion LUCKY LADIES, leh bg rofa pakai... hadiah sumbangan COMFORT TWO- SYAMSUL

garry dapat hadiah no 5... hadiah sumbangan kapt syam bangla.....

NORHAN...hadiah 3rd prizes sumbangan fotograper ila bernilai rm150 ( gambar 20R beserta frame).. tapi apesal pakai baju tak ikut tema ni......


zura setiausaha aku dapat hadiah second prizes... sumbangan PW BERSARA MD FADZLEE BIN SALLEH.. penginapan 3h2m di home stay SERI SANTAN, PERLIS

terharu juga aku... ingat juga pendang kat aku.. tak sangka, aku juga dapat hadiah khas CHAIRMAN.. tq skot..
chek wok... flying solo sambil makan keropok.....
CHAIRMAN & MC me-yumbang-kan sebuah lagu KU DIHALAM RINDU...........
lagu ditujukan khas buat.... ...  buat semua anggota-anggota skot 22
hihih... feeling nampakkk...!!!!
KU DIHALAMAN RINDU
-LEFTHANDED-

~~~LIRIK~~~


Di tengah kepekatan malam
Berdiri aku di halaman rindu
Dihembus kenangan lalu
Menjelmalah seraut wajah
Sekuntum bunga yang pernah ku puja
Tapi layu akhirnya

Ingin ku tembus tembok silam
Dan membaiki kesilapan kita
Yang tiada kita rasa
Dahulu maaf tak bererti
Darah muda menguasai diri
Begitu mudah membenci

Ku di halaman rindu
Hanya berteman
Bunga yang layu
Ku di halaman rindu
Tiada harum
Tiada madu
Oh kesalku membeku di kalbu
Oh kesalku membeku di kalbu

Oh kasihku hanyalah untukmu
Oh sayangku penawar rinduku

possing jangan tak possing....


antara kot-skot wanita yg hadir pada malam tu.......


eh-eh banyak nya gambar skot wanita ni... lupa lah nak ambik gambar skot lelaki dan barisan ajk...


amboiii senyum sokmo semua.........(beri... hang dok ayat madu ka tu)


sengeh zairein dapt hadiah beso........

bertemu dan berpisah......




LAYAN SEMBANG KEDAI KOPI
MMZ BUKIT JELUTONG

Setelah selesai majlis ANNUAL DINNER 14tH YEARS INTAKE 22/96 ( 30 JULAI  2010 ), acara disambung dengan sessi sembang-sembang kedai kopi, MMZ - BUKIT JELUTONG, time ni memang seronok, ramai-ramai serbu kedai mamak... meriahhhh gitu..!!!. Tak silap aku geng kuantan bertolak balik dalam kul 0200H, dan kami yang lain sembang sampai kul 0530H tu...

amboiii senyummm... jangan lebih-lebih zura nanti ada yang tak tido kang...!!
ehem,,ehemmm ..... apa-apa pin, secretary mesti duduk sebelah chairman kan...kan...!!!!
apek... jangan rapat sangat ok.. yg si arab ni kenape pulak...?????
zamberi (MAS SUBANG)... baru nampak gambaq dia... lan pet-pet dan haselisa...
PEACEEEE..... kassim & chek wok.... tongkat ali satuuuuuu!!!!
lobaii tengah duk cerita jual barang... nak tau barang apa tanya minah, dia dapat hadiah cabutan bertuah tu...hihihih yg kat belakang tu garry..
kau tidoo ker arab.... mat pun sama.. linda ngan husband-azam dan my vice chairman, din..
misai dah macam YB dengan baju batek nye... zul, dick dan zamberi.......
sofe tayang kepala... lama tunggu... order tak sampai-sampai....
Bbendahari kena duk sebelah... nak settle bayaran ni..
malam tu minum sahaja.. rm137.50.. tapi kenal punya pasal ngan tokey mmz tu dapt rm130 jer... kapt syam bangla bayar... hihihi tq syam
hihi... pas bayar geng kuantan balik, geng subang yg pompuan pun balik... tinggal aku, am, dick, alloy, arab, zul, burn, mohamad, atan, syam bangla, lan pitam... lepak sampai kul 4 pagi... masa tu baru rase lapar makan roti bakar.....






BERTEMU DAN BERPISAH


pertemuan kita
pertemuan sementara
bila tiba masa
perpisahan pasti tiba...

perpisahan kita
perpisahan seketika
bila tiba waktunya
kita berjumpa kita berselisih semula..


masih ingatkah kamu pada dia?
masih ingatkah kamu pada kita?

bilakita berpisah
jangan pernah lupa detik kita
tertawa gembira bersama di sini


moga
kita bertemu
bertemu kembali dan bersatu
bersatu seperti waktu itu..